Fava beans, dill and poached egg

Welcome to heaven…with this amazing recipe from Darya! I have never been disappointed by her recipes from Middle East (well by any of her recipe actually) but this one deserves a special attention.

feves_oeuf3

This Baghali Ghatogh is a Iranian recipe. it’s really tasty and the combination of dill and turmeric with the beans is amazing. It’s a bit a pain to peel the beans but totally worth it (and you can use frozen beans anyway).

I served it with some fresh bread slightly toasted and a bit of ricotta. I feel really lazy today and you can find the recipe in English and French on her blog so just follow the link to get the full story and recipe of the dish :).

feves_oeuf2

 

Publicités

2 Commentaires

  1. Alors ça, c’est un billet qui fait chaud au cœur. Merci Claire, je suis vraiment heureuse que tu aies aimé cette recette (et il faut le dire, elle en vaut carrément la peine). Et tes photos sont vraiment très réussies. Bonne semaine !

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :